O nama

Antonia Jelić je magistrica kineziologije u edukaciji i kineziološkoj rekreaciji. Najviše se posvetila individualnom radu sa trudnicama i ženama nakon poroda, te sa svima koji žele postići svoj fitnes cilj.

Od malih nogu bavi se sportom kao djevojčica trenirala je ritmičku gimnastiku, latinoameričke, standardne plesove i balet.

Nakon natjecateljskog iskustva imala je sportsku ozljedu koja ju nije sputala, već ojačala te svoj put nastavlja kao trenerica, odnosno kroz rekreacijsko-natjecateljski rad s djecom svih dobnih uzrasta.

Tijekom fakulteta radila je u velikim fitnes centrima poput Orlando Fitnesa i XXL fitnes gdje sam stekla iskustvo kako u vođenju raznih grupnih fitness programa i individualnom radu s klijentima.

Surađivala je s Reebokom, Intersportom, Story-em, Fit zonom snimajući reklame i edukativne fitness videe. Antoniin cilj je razvijati se kao majka, poduzetnica i trenerica na području fitnessa i rekreacije, a ovim projektom želi pomoći i tebi u postizanju tvojih ciljeva.

Robert Buronji je kondicijski i osobni trener, Fitness Index operater, Reebok zaštitno lice, Men’s Health kolumnist, Fitness.com.hr. stručni autor, licencirani sudac u CrossFit-u.

Kao dijete u osnovnoj školi trenirao je vaterpolo, plivanje i karate u kojem je ostvario zapažene uspjehe na nekoliko turnira, a s 15 godina počinje intenzivno s fitnesom i treningom s utezima, da bi nakon 5 godina iskustva nastavio s boksom dalje kod Gorana Babića-Hambija, gdje se zadržao aktivno 6 godina. Poslije toga neko vrijeme se još bavi jiu-jitsom i ultimatefightom u Core Gymu kod Igora Pokrajca i dalje aktivno nastavlja sa fitness načinom života. 2014 s prijateljem organizirao je “CRO FIT FEST,” prvi hrvatski fitness festival. Organizirao je i vodio te sudjelovao u raznim sportskim događanjima.

Završio je 4 godine glumačkog programa Studia Kubus u kojima je sudjelovao na mnogo glumačkih projekata (serija, sapunica, kratkih filmova, spotova i predstava).

Gluma mu pomaže kod pristupa radu s raznim klijentima jer da bi bio dobar trener moraš biti i vrsni psiholog te jako dobro znati procijeniti ljude, njihove mogućnosti i ambicije kako bi mogao složiti što bolji individualni program treninga i imati što adekvatniji pristup jer svi smo mi različiti i potrebni su razni načini da bi od klijenta mogli izvući maksimum.

Kroz glumu se izvježbaju sva ljudska osjetila, te usvoje pravila komunikologije i sam glumac prolazi kroz razne procese osobnog, a i tuđeg (partnerovog) istraživanja. Tako se dobiju jedinstvene i vrlo korisne alatke za život. Zbog toga spoj fitnessa i glume smatra jedinstvenim konceptom, te živi svoj san nadahnjujući i vodeći kroz život druge svakodnevno.

Robert i u svojim 40-ima radi na razvoju svojih sportskih performansi i pomaže klijentima da isto rade neovisno o njihovim godinama, jer sportski duh dolazi iznutra.

Visited 256 times, 1 visit(s) today